Kezdőlap arrow Rólunk
Rólunk PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Berkes Tamás   
2007. február 09.

A lenti székhelyű VIRÁGPOMPA KFT. selyemvirágok gyártásával, távol-keleti importjával valamint ezen termékek nagykereskedelmével foglalkozik.

Ezek mellett kerámiák, műanyagból készült virágok, műkoszorúk és egyéb virágkötészeti kellékek, mint pl.: csomagolóanyagok, dekorszalagok, koszorúszalagok, drótok és alapok, egyéb szezonális termékek (valentin, húsvét, ballagás, mindenszentek, karácsony) is megtalálhatóak termékpalettánkon.

Cégünk gyökerei egy 1990-ben alapított egyéni vállalkozásig nyúlnak vissza, profilja a fenti témakör a kezdetektől-máig. A lépésről-lépésre fokozatosan fejlődő vállalkozás kereskedelmi tevékenysége később selyemvirág gyártással bővült, és időközben családon belül kialakult a társas cégforma, majd  önálló kínai import tevékenységbe kezdtünk.

Üzletkötőink a dunántúl nagy részét bejárják, de természetesen mindenhová nem tudnak eljutni. Internetes megjelenésünk célja, hogy cégünket és termékeinket minél szélesebb körben bemutassuk a téma iránt érdeklődőknek és így új üzleti kapcsolatokra tegyünk szert.   

Üzleti partnereink kis- és nagykereskedők, magánszemélyeket kizárólag a Lenti Kossuth u 1. szám alatt található kiskereskedelmi üzletünkben szolgálunk ki - fogyasztói árakon.

E honlap kereskedőknek szól, az itt feltüntetett nagykereskedelmi árak mennyiségtől függően esetenként változhatnak. Kedvezményeinket egyedi megállapodás alapján adjuk, nagykereskedő partnereknek pedig extra jutalékot kínálunk!

Amennyiben Ön magánszemélyként szeretne vásárolni, természetesen kiszolgáljuk a kiskereskedelmi üzletünkben alkalmazott fogyasztói árainkon, mely árak az itt feltüntetetteknél nyílván magasabbak. Áruküldés postai utánvéttel történik, melynek díja egyéb megállapodás híján a vásárlót terheli.

Tisztelt Érdeklődő!

Köszönöm, hogy meglátogatta cégünk honlapját, remélem, hogy talál igényeinek megfelelő terméket kínálatunkban és hamarosan Önt is az elégedett vásárlóink közt üdvözölhetjük. 

Kellemes további böngészést! 
Üdvözlettel:

Berkes Tamás
tulajdonos-ügyvezető

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SELYEMVIRÁG, SELYEMVIRÁG, SELYEMVIRÁG, SELYEMVIRÁG, SELYEMVIRÁG, SELYEMVIRÁG, selyemvirág,selyemvirág,selyemvirág,selyemvirág,selyemvirág, selyemvirág,selyemvirág, selyemvirág,selyemvirág, selyemvirág,selyemvirág,selyemvirág,selyemvirág,selyemvirág   

Utolsó frissítés ( 2010. július 14. )